LaserMaxx EVO-5 features

Lasergame Heerenveen – De coolste arena in het noorden!

Vanaf dag één gebruiken we bij Lasergame Heerenveen het lasergamesysteem van LaserMaxx. Sinds oktober 2015 werken we met het LaserMaxx EVO-5 systeem. Dit nieuwe systeem is nauwkeuriger, bevat meer raakpunten op het harnas en biedt een superieure geluidskwaliteit. Hieronder kunt u alles lezen over dit nieuwe systeem.

LED’s

Het EVO-5 systeem maakt gebruik van heldere LED’s, verkrijgbaar in vele kleuren. De LED’s zijn zichtbaar door de transparante en sterke behuizing. De helderheid kan op maat aangepast worden aan de arena.

Negen raakpunten voor hoog realisme

Een van de meest favoriete features van LaserMaxx zijn de beroemde raakpunten. Deze hitpoints worden uiteraard op maat aangepast aan uw eigen voorkeuren. De microprocessors in het harnas houden de hitpoints in de gaten en alle schoten worden bevestigd met een licht indicator. Raakpunten zijn aan de voorkant, achterkant, schouders én de gun, wat het realisme ten goede komt!

High quality sound system

De digitale spraak technologie en de high-capacity audio processors zorgen ervoor dat het harnas een superieur geluid geeft. Met niet één maar maar liefst twee speakers geven de spelers de beste ervaring mogelijk. Op maat gemaakte geluidseffecten en een digitale coach geven de spelers zelfs begeleiding tijdens het spelen!

S.W.A.T. laser en S.W.A.T. light

Biedt aan de spelers de mogelijkheid aan om net te doen alsof ze een echt S.W.A.T. team zijn en een ‘gijzeling’ moeten verhelpen. De S.W.A.T. laser en S.W.A.T. light zorgen ervoor dat het spelen van lasergames het meest realistisch is met EVO-5!

PowerPods en MiniPods

Onze PowerPods en MiniPods zijn de beste mijnen in de industrie. Beide mijnen kunnen op afstand bediend worden door de LaserMaxx console. Ze kunnen per spel geprogrammeerd worden met verschillende opties: wilt u uw spelers extra schietkracht geven? Shields? Onzichtbaarheid? Extra ‘levens’? Extra ‘kogels’? Het kan allemaal gemakkelijk op maat gemaakt worden, u hoeft alleen uw voorkeuren te kiezen op de LaserMaxx console! PowerPods kunnen ook als basis dienen en kunnen zelfs ‘schieten’ op tegenstanders! Er zijn duizenden verschillende opties met de PowerPod en MiniPod.

Nauwkeurigheid meer dan 35m

De innovatieve technologieën van LaserMaxx zorgen ervoor dat u het meest nauwkeurige systeem heeft. De nauwkeurigheid van precies 100% op een afstand van 35 meter is de langste afstand in de industrie. Feedback of een schot raak is of niet komt via geluiden, trilling en live informatie op het display!

Continuous Radio Communication

Continuous Radio Communication geeft controle over de harnassen tijdens het spel en maakt real time ranking mogelijk.

QR codes

LaserMaxx is het eerste lasergame merk met QR codes op de scorekaarten. Deze codes geven informatie over scores, informatie over de arena en meer. Dit is perfect voor de communicatie van ons naar u als klant toe!

Happy birthday

Wanneer een verjaardagsgroep wil gaan spelen dan kan worden ingesteld dat de EVO-5 harnassen automatisch een ‘happy birthday’ liedje zingen. Dit is natuurlijk een grote én leuke verrassing voor de kinderen! Maak het een verjaardag om nooit te vergeten!

Unstoppable

Zelfs al zou het gehele harnas worden ontmanteld en de batterij eruit worden gehaald, het EVO-5 harnas zal blijven doorspelen. Het zal doorgaan met hetzelfde spel met dezelfde instellingen en de spelers zullen het niet eens merken. U kunt gewoon doorgaan met spelen en een hoge doorloopsnelheid blijven hanteren! Heeft u dat ooit gezien bij concurrenten? Precies. Wist u ook dat in het geval van andere problemen u ook het harnas kan klonen (!) en de speler kan zijn spel vervolgen met precies dezelfde instellingen? De EVO-5 kan nu echt “Super Unstoppable” genoemd worden.

Bron: LaserMaxx