Over ons

Lasergame Heerenveen – De coolste arena in het noorden!

Al meer dan 20 jaar geleden is Lasergame Heerenveen begonnen in het markante oude pakhuis aan de Gedempte Molenwijk. We zitten op de eerste, tweede en derde verdieping. Eerst toegankelijk via het onderliggende Challenge café, later via een eigen ingang. Op de eerste verdieping is onze horecaruimte. Daarboven is onze arena.

We bevinden ons midden in het bruisende centrum van Heerenveen, vlak in de buurt van diverse winkels, restaurants en cafés. We werken samen met een aantal fijne restaurants, waardoor we een compleet verzorgde avond of middag inclusief een diner kunnen aanbieden.

Wanneer je benieuwd bent hoe onze arena eruit ziet kun je hieronder een virtueel kijkje nemen. Klik op de foto van de 360º virtuele tour om door de ruimtes van Lasergame Heerenveen te wandelen. De arena van Lasergame Heerenveen bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste foto van de 360º virtuele tour zie je de eerste verdieping. Hier kun je een kijkje nemen in de horecaruimte. Op de tweede foto van de 360º virtuele tour zie je de tweede en derde verdieping. Totaal telt Lasergame Heerenveen 450 vierkante meter vloeroppervlakte!

Onze arena is één van de grootste arena’s in het noorden met uitstekende voorzieningen. Onze horecaruimte is sfeervol ingericht en biedt genoeg ruimte voor groepen om tussen de games door even bij te komen. Uiteraard is het mogelijk om na het lasergamen met je groep te genieten van een welverdiend diner naar keuze. Kijk voor de mogelijkheden bij onze arrangementen. Voor elk verjaardagsfeestje, familie uitje, bedrijfsfeest, team building of vrijgezellenfeest is er wel een arrangement!