Het spel

Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om zowel in kleine als in grote groepen te Lasergamen. Wij hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar voor lasergamen in onze arena. We beginnen altijd met de uitleg van het spel. Hier leer je hoe de lasergun werkt, hoe je harnas werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor een 12 minuten durende battle!

Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk andere spelers van het andere team te raken met jouw lasergun. Je kunt geraakt worden op de voorkant, achterkant, gun en schouders. Als je geraakt bent wordt je harnas voor 6 seconden gedeactiveerd zodat je tijd hebt om dekking te zoeken.

Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om twee soorten spellen te spelen. Ten eerste is dit het solo spel (individual battle), hierbij speelt iedereen voor zich. Ten tweede kan voor het team spel (team battle) worden gekozen. Hierbij wordt de groep verdeeld in maximaal zes teams.

Lasergame kan door minimaal 5 en maximaal 20 personen tegelijk worden gespeeld in onze arena. Een team spel wordt dus bijvoorbeeld met twee groepen van minimaal 3 en maximaal 10 personen gespeeld. Kom je met een groep groter dan 20 personen, dan worden jullie verdeeld over twee of meer games.

Het intensieve spel duurt 12 minuten. Na een pauze kan voor een tweede game worden gekozen om de score te verbeteren en een “revanche” te krijgen.

Dit alles vindt plaats in onze lasergame arena met veel special-effects en muziek. Daarnaast zorgen de laserlights uit de guns voor futuristische effecten. De arena van Lasergame Heerenveen beslaat uit twee verdiepingen.

LaserMaxx game trailer

De spelregels

  • Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1,20m.
  • Een game kan enkel in groepsverband worden gespeeld.
  • Lasergame kan worden gespeeld door minimaal 5 en maximaal 20 personen. Bij grotere groepen worden het meerdere games.
  • Een game duurt 12 minuten.
  • Je moet minimaal 10 minuten voor jouw reservering aanwezig zijn. Anders bestaat de kans dat je niet meer kunt spelen.
  • In onze arena is rennen, kruipen, liggen, rollen, klimmen en fysiek contact verboden.